Karateka de la CS Vidalis, trei zile de pregătire centralizată la Oradea

Federaţia Română de Karate Kyokushin a organizat, la finalul săptămânii trecute, la Oradea, o întrunire a tuturor practicanţilor de karate kyokushin din ţară, la care au fost prezenţi şi opt reprezentanţi ai Clubului Sportiv Vidalis Zalău, în frunte cu antrenorul Cristian Bolduţ.
Stagiul de pregătire de trei zile, intitulat şi „Sparring Camp”, a constat în patru sesiuni de sparring, grupele fiind alese în funcţie de experienţa fiecărui participant. „A fost o sesiune bine venită pentru intrararea în forma competiţională, deoarece s-a pus accent doar pe luptă. Fiecare sportiv a luptat la un antrenament între o oră şi două ore”, a afirmat antrenorul Cristian Bolduţ.
Principalul scop al acţiunii de la Oradea a fost pregătirea sportivilor pentru campionatele naţionale, dar mai ales pentru Cupa Mondială din Lituania, unde CS Vidalis Zalău îl va avea ca reprezentant pe Sergiu Druhora, la categoria (-70 kg.).
Pe lângă antrenorul Cristian Bolduţ, de la CS Vidalis au mai fost prezenţi la Oradea Sergiu Druhora, Tiberiu Isa, Cristian Avram, Ovidiu Ghile, Sebastian Tarba, Andrei Petric şi Iulian Corciag.
Pentru sportivii de la CS Vidalis Zalău urmează în februarie un nou stagiu de pregătire, după care vor începe competiţiile oficiale din acest an. Cupa Mondială, cea mai importantă competiţie din acest an pentru CS Vidalis Zalău, este programată în luna aprilie.

Marius Morar

Leave a Comment